Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Osa 2. Sally ja Sally

Istuin hiljaa ikkunapenkilläni. Kuulin kaappikellon lyövän alakerrassa kuudesti. Kello oli kuusi. Katsoin ulos ja näin Sallyn laitumella. Joku oli päästänyt sen äsketäin ulos. Kipitin alakertaan ja menin hiljaa ovesta ulos. Ovi meni lukkoon ja en siis päässyt enää sitä kautta takaisin.

Sally tuli luokseni heti kun pääsin laitumelle. Silitin ponin turpaa ja se nuoli kättäni. Samassa kuulni takaani äänen: "Se pitää susta". Käännähdin nopeasti ympäri ja näin Samin. "Aijjaa..", mutisin hiljaa. "Senhän nyt näkee kilometrien säteelle", Sam naurahti. "Okei. Mä voin sit tunnustaa yhen jutun. Mä en enää vihaa hevosia nini paljon, kuin ennen. Onha ne ihan kivoja", sanoin. Sam alkoi nauraa. "Haluisiksä ratsastaa sillä?" se kysyi äkkiä. "Ai et kiipeisin sen selkään? Voinha mä...", vastasin. "Okei. Hyppää vaan selkään", Sam vastasi tyynen rauhallisesti.

Kiipesin ponin selkään ja kysyin epävarmasti: "Eihän tää pudota?". "Ei. Se on niin kiltti pikku poni", Sam vastasi hymyillen. "Okei. Kai sä kuiteki pysyt siinä?" varmsitin. "Joo, älä huoli", Sam vastasi. Lähdimme liikkeelle. Sallylla oli pehmeä käynti. "Haluutko ravata?" Sam kysyi äkkiä. "Siis... Ihan sama", kysyin hämmästyneenä.

Lähdimme pian ravia. Pompotti hieman, mutta sitten pysähdyimme. "Ehkä nyt pitäis lopettaa. Kello tulee jo puoli kahdeksan", Sam sanoi. "Joo, ehkä se ois parasta", sanoin. "Taputetaan ensin Sallya. Tule sitten alas", Sam neuvoi. "Okei", sanoi. Taputin Sallya ja tulin alas. Sally hirnahti, mutta sitten meidän piti mennä sisään. "Ei hemmetti. Tää ovi lukossa!" Sam manasi.

Katsoin ovea. "Ja muut herää..." yritin. "Kahden tunnin kuluttua. Meijän pitää päästä sisään ennen niitä", Sam jatkoi. Katsoin ylös. Huoneeni ikkuna oli jäänyt auki. Ja se oli n. kahdessa metrissä. "Hei, nosta mut mun ikkunan kohalle", sanoin hiljaa. Sam teki työtä käskettyä ja pian olinkin omassa huoneessani. "Oota! Victoria on tulossa!" huudahdin.

"Huomenta, Sally! Oletko jo hereillä?" Victoria kysyi. "Juu, olen. Voisiksä kuiteki mennä jo alas? Mä oon vaihtamassa vaatteita", keksin. "Okei. Tule puolen tunnin kuluttua alas!" Victoria sanoi. Huokaisin. Läheltä piti. Autoin Samin ylös ja hän meni omaan huoneeseensa.

Loppu! Jatkuu seuraavassa osassa: TOTTA VAI TARUA?

©2019 layout70 - suntuubi.com