Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Olipa kerran paha tyttö nimeltä Lissu. Lissu oli ihan lissu ja se tykkäsi pojasta nimeltä Reino.

Lissun 14 veljeä ei tykännyt Reinosta yhtään, joten ne päätti tykätä Reinon siskoista, Annelista, Annukasta, Alisasta, Almästä, Armista, Astasta, Annista, Alinasta, Aamusta, Anusta, Annikista, Amandasta, Anu-Liisasta ja Anni-Maijasta. Kerran Annikki Virtanen pussasi Lissun 13-vuotiasta veljeä, Karpo Kassista. Ja nyt ne tykkää toisistaan.

Lissu kävi aina Reinon kanssa kaupungilla shoppailemassa. Sitten ne pussaili. Sitten ne tappeli purkasta. Lissu voitti. Sitten ne juoksi puistoon sekoilemaan. Sitten ne meni Lissulle.

Lissun veljet Kaapo, Karpo, Kimmo, Köysti, Konsta, Kalevi, Kusti, Kalle, Kasper, Kyösti, Kimi "Räikkönen", Keijo, Karl ja Kaarlo hyppivät pomppukepeillä. Niillä jokaisella oli 15 keltaista Nasse-setää.

Sitten ne muutti Brasiliaan. Siellä ne tapasi Robinhon ja se alkoi tykätä Reinosta. Lissu murhasi Robinhon ja eleli Reinon kanssa.Sitten Lissua syytettiin murhasta ja se sai elinkautisen.

Sitten se hankki tatuointeja ja tuli mielisairaaksi.Se karkasi ja murhasi mm. Vesa-Matti Loirin ja Lauri Tähkän ja Elonkerjuun. Sitten Lissu joi paljon Juissia. Siitä tuli seko ja se löysi Reinon. Sitten se eli elämänsä onnelisesti seonneena.

THE END!

©2019 layout70 - suntuubi.com